News

Tot 15% korting op rum

Rum…Ooit de favoriete drank van mariniers en zeerovers die door de woeste Caribische Zee voeren. Tegenwoordig is deze sterke drank geliefd bij velen. En dat is logisch, want rum is enorm veelzijdig.

Waarschijnlijk komt rum oorspronkelijk uit het land van de samba: Brazilië. In de 16e eeuw plantten Spaanse en Portugese kolonisten daar suikerriet aan en verspreidde vanuit daar de kunst van het rum stoken over zee naar andere landen in het Caribische gebied. Tegenwoordig worden er nog steeds veel rums gemaakt in de Caribean.

Een beetje rumkenner zal wel weten dat er verschillende soorten rum zijn. Van heldere witte tot ‘rijpere’ bruine rums. Wat ze allemaal gemeen hebben is de zoete smaak. Afhankelijk van de soort varieert de smaak tussen lichtzoet tot nootachtig vol specerijen.

Maak kennis met ons uitgebreide assortiment rums: witte rum, bruine rum, flavoured rum, gold rum en spiced rum, afkomstig uit de Carribean, Centraal Amerika en Denemarken. Aankomende twee weken bieden wij namelijk een fantastische stapelkorting op A.H. Riise, Bayou, Mates & Twin Fin. Bij het bestellen van 1 merk rum, ontvang je 5% korting. Bij een bestelling van 2 merken rum, ontvang je 10% korting. En bij een bestelling van 3 merken rum, ontvang je maar liefst 15% korting!

NB: er geldt geen minimum of maximum aan het aantal flessen, actie geldt t/m 2 oktober 2022.

About the Author

Salud Distribution