News

Scapegrace kondigt plannen aan om de grootste distilleerderij in Nieuw Zeeland te ontwikkelen.

De bekroonde Nieuw-Zeelandse producent van ambachtelijke gedistilleerde dranken, Scapegrace Distilling Company, kondigt met trots de komst aan van zijn grootste release tot nu toe; een nieuwe distilleerderij van £13 miljoen in Central Otago, Nieuw-Zeeland.

Gelegen aan Lake Dunstan op het Zuidereiland, zal de distilleerderij de komende jaren zowel de lokale bevolking als internationale bezoekers vermaken. Het prominente eigendom van 36 hectare in Central Otago kijkt uit over zowel het meer van Dunstan als de berg Pisa en biedt een ononderbroken uitzicht op de historische Bendigo-bergen.

Bijna 10 jaar geleden opgericht door de zwagers Daniel Mclaughlin en Mark Neal samen met Richard Bourke, had het trio een blijvende visie om superieure geesten uit Nieuw-Zeeland te produceren die in alle delen van de wereld verkocht konden worden. Snel vooruit naar het heden, waar het merk nu wordt gedistribueerd naar 40 landen en talloze internationale onderscheidingen heeft ontvangen, waaronder de grootste eer, ‘s werelds beste London dry gin op de prestigieuze International Wine & Spirits Competition in Londen 2018.

Naast dit grote nieuws, zal Scapegrace tevens haar aanbod uitbreiden; van super premium gin en vodka, met een single malt whisky, die zij binnenkort zullen uitbrengen.

About the Author

Salud Distribution