New World
Whisky

Whisky is hoogstwaarschijnlijk wel de meest geliefde en geconsumeerde gedistilleerde drank ter wereld. Het wordt niet voor niets ‘levenswater’ genoemd. Het is het product van een uniek samenspel van factoren: van de wijze waarop de beste grondstoffen worden geselecteerd en gedistilleerd, tot de jarenlange rijping op houten vaten. Whisky is een distillaat verkregen uit het zetmeel van granen. Maar de benodigde ingrediënten, lucht, turf (peat) en water, zijn overal anders van karakter. Zo krijgt iedere whisky, natuurlijk ook onder invloed van de maker, zijn eigen persoonlijkheid.

Terwijl de vraag naar whisky’s uit traditionele whiskylanden als Schotland, Ierland, Amerika en Canada nog altijd toeneemt komen er ook steeds meer whisky’s uit andere landen op de markt. Kwalitatief goede en prijswinnende whisky’s.

Tegenwoordig kijken we namelijk niet meer vreemd op van whisky’s uit Japan, Denemarken of Australië. Bekijk ons assortiment maar eens.. Deze wisselen van Single Barrel, Single Malt tot Bourbon en Blended Whisky’s.

 

Wij brengen “New World Whiskys” uit alle delen van de wereld naar Nederland. Chichibu< Akkeshi & Kanosuke uit Japan, Starward uit Australië en Stauning uit Denemarken etc.

Deze merken worden gebouwd door onze accountmanagers van Groningen tot aan Maastricht. Wij bieden tailor-made oplossingen van proefflessen tot aan marketing deals met nationale groothandels