Ramsbury Gin & Vodka

Bij Ramsbury zijn ze in de eerste plaats boeren en ze gebruiken het diepgewortelde besef dat hoe meer ze om het landschap om hen heen geven, hoe meer het hen zal opleveren. Gelegen tussen de 19.000 hectare grond op het landgoed van Ramsbury ligt de distilleerderij, met de maalderij net naast de deur. Daarnaast ligt de eigen boomgaard en een meer. Daarachter groeien velden van Horatio-tarwe, die precies op de beste dag worden geoogst, omdat ze als boeren het land en het gewas kennen en weten hoe ze een fijne gin en wodka kunnen maken.

Elit Vodka

Een premium vodka van de hoogste kwaliteit, afkomstig uit Letland. De vodka wordt teruggebracht tot een temperatuur van -18 graden Celsius, het “freeze filtration” proces. Hierdoor verandert de moleculaire structuur en wordt de wodka extra zacht van smaak. Door de bijzondere manier van produceren smaakt deze vodka echt anders dan anders. Het destillaat wordt in 24 uur op kamertemperatuur gebracht en daarna gebotteld. Elit is met 97/100 punten de ‘hoogst gewaardeerde white spirit ooit’ volgens het gerenommeerde Beverage Tasting Institute.

Tom of Finland Vodka

Tom Of Finland Organic Vodka is een heldere 100% biologische wodka afkomstig uit Finland. Hiermee wordt het leven en de kunst van Touko Laaksonen gevierd, de wereldberoemde kunstenaar bekend als Tom of Finland. Tom of Finland wordt algemeen beschouwd als een van de meest invloedrijke kunstenaars van de 20e eeuw voor zijn revolutionaire weergave van de mannelijke figuur. Zijn werk heeft een rimpeleffect gehad in de homo- en heterocultuur en heeft invloed op levensstijl, politieke tolerantie, design, mode en kunst, ongeëvenaard door vrijwel elke andere kunstenaar. Hij was de originele, de pionier die 50 jaar geleden in zijn eentje droomde en tekende wat de homocultuur vandaag is.