Kanosuke werd in 2017 opgericht door Komasa Jozo, een grote shochu-producent in Kagoshima. Na het op de markt brengen van enkele New Borns, werden Single Malts in 2021 gebotteld. Deze zijn samengesteld uit whisky die in 2017 en 2018 werd gedistilleerd.
Gedistilleerd uit ongeturfde mout en gerijpt in een mengsel van opnieuw gebrande Amerikaanse witte eikenhouten vaten en ex-Mellowed Kozuru-vaten.
Een aantal keer per jaar ontvangen wij prachtige bottelingen van Kanosuke. Heb je interesse? Laat het ons weten.
Een kleine greep uit ons assortiment:
Kanosuke 2021 ‘second edition’
Kanosuke werd in 2017 opgericht door Komasa Jozo, een grote shochu-producent in Kagoshima. Na het op de markt brengen van enkele New Borns, werden Single Malts in 2021 gebotteld. Deze zijn samengesteld uit whisky die in 2017 en 2018 werd gedistilleerd.
Gedistilleerd uit ongeturfde mout en gerijpt in een mengsel van opnieuw gebrande Amerikaanse witte eikenhouten vaten en ex-Mellowed Kozuru-vaten.
Een aantal keer per jaar ontvangen wij prachtige bottelingen van Kanosuke. Heb je interesse? Laat het ons weten.
Wil jij meer informatie over ons assortiment?
Download dan de SALESSHEET