Crystal head vodka

Crystal Head Vodka is de realisatie van de droom en visie van de bekende acteur Dan Aykroyd en zijn collega beeldend kunstenaar, John Alexander. Beide zijn fervente onderzoekers van het fenomeen van de 5.000 tot 35.000 jaar oude Crystal Heads die overal ter wereld zijn gevonden, van Tibet tot de VS.

De legende vertelt dat dertien kristallen schedels die in het bezit zijn van de inheemse stammen van Amerika (de Navajo, Azteken en Maya’s) kunnen worden gebruikt om positieve energie en verlichting te projecteren. Dit was de inspiratie achter de buitengewone fles met kristallen schedel en de zuiverste wodka die erin zat. Met water uit de pure bronnen van Newfoundland, viervoudige destillatie door halfedelstenen en zonder additieven, oliën of suikers, is het enige wat nodig is om te genieten van Crystal Head Vodka; een glas. Het resultaat is een premium wodka. Een schone en heldere wodka met een neutraal aroma, met een vleugje citrus. Het mondgevoel van deze wodka is zijdezacht, met een subtiele zoetheid en een vleugje vanille. Het eindigt zoet, met een heerlijke romigheid.

De excellente smaak werd al eens bekroond tijdens de vijftiende International Tasting Contest in Moskou. ‘It’s not what we add to our vodka that makes us unique, it’s what we don’t add.’

Onze verschillende varianten:

Crystal Head Vodka
Crystal Head vodka is een zuivere vodka zonder enige toevoeging. Hij is vier maal gedistilleerd. De wodka heeft een zachte smaak met een dropsmaak als finish die de neiging heeft om te blijven hangen.

Crystal Head Vodka Aurora
De Crystal Head Aurora is gemaakt van hoogwaardige Engelse tarwe en ongerept water uit Newfoundland, Canada om een additief vrije vodka te maken. De wodka wordt vijf keer gedistilleerd en zeven keer gefilterd. Drie van de filtraties passeren de lagen van Herkimer- diamanten als de laatste onderscheidende aanraking.

Crystal Head Vodka Onyx
Crystal Head Onyx is gemaakt van hoogwaardige blauwe agave uit Jalisco, Mexico. De agave wordt gedistilleerd en daarna verscheept naar de distillerij in Canada. Daar wordt het nogmaals gedestilleerd en verdund met het ongerepte water uit Newfoundland, Canada. Net als de andere vodka’s is deze vodka additief vrij.

 

Wil jij meer informatie over ons assortiment?

Download dan de SALESSHEET.