News

Crystal Head Vodka Pride Edition

De PRIDE staat weer voor de deur. Na 2 jaar on hold te staan wegens COVID19, wordt er nu flink uitgepakt! Ook Crystal Head is aanwezig met een waanzinnige boot die zij sponsoren samen met Easy Toys & Lelo.

Natuurlijk hoort daar ook de Crystal Head PRIDE bottle bij. Deze is nu verkrijgbaar!

Let op: een beperkte oplage en slechts voor een beperkte tijd.

 

Kleur speelt een vitale rol in de wereld waarin we leven, vaak gebruikt als een krachtig communicatiemiddel en een vorm van expressie. Kleur roept gevoel op en heeft een directe link met creatief denken. Crystal Head Vodka brengt de creatieve geest tot leven met deze PRIDE fles in beperkte oplage ter ere van diversiteit en gelijkheid.

 

Crystal Head Vodka is al een aantal jaren een voortdurende supporter van de LGBTQ+-gemeenschap. Naast de winst van deze fles die wordt gedoneerd aan Kalaiedescope Trust, zijn zij sinds 2017 trotse aanhangers van het Stonewall Sports-programma, het Test Positive Awareness Network en het Lurie Children’s Hospital Transgender Youth Program.

 

De PRIDE fles bevat de originele Crystal Head blend, 4 keer gedistilleerd uit de hoogste kwaliteit, lokaal geproduceerde Canadese maïs. Zijdezacht met een vleugje zoetheid en vanille. Gefilterd door Herkimer-diamanten en vermengd met ongerept Newfoundland-water. Deze pure spirit is volledig vrij van toevoegingen en met trots gemaakt.

About the Author

Salud Distribution