News

Starward Single Barrel The Netherlands

STARWARD has bottled their next single cask of  Starward exclusively for ‘the Netherlands’.

 

Wij kunnen met trots mededelen dat de single barrel release 2022 van Starward vanaf nu verkrijgbaar is. “Starward doet het erg goed in Nederland en met deze single cask release kunnen we onze gespecialiseerde whisky retailers in Nederland belonen”.

 

Vanaf nu is de Starward single cask ‘Dutch’ editie verkrijgbaar, deze is 4 jaar gerijpt in Franse eikenhouten rode wijnvaten en gebotteld op 58,7%. De vaten zijn afkomstig uit het beroemde Australische wijngebied; de ‘Barossa valley’.

 

De limited oplage bestaat uit 240 flessen en heeft proefnotities van zwarte bes, kaneel en peer. De flessen zullen worden aangeboden aan de betere whisky- en slijterijen in heel Nederland. Non-chill gefilterd en gebotteld op vatsterkte.

 

De Starward Australische whiskystokerij won 15 gouden topmedailles tijdens de recente 2022 San Francisco World Spirits Competition voor 15 ongelooflijke whisky’s, variërend van het kernproductassortiment (Two-fold, Nova, Fortis), en de Ginger beer, Octave barrels en Tawny cask alsook een grote selectie van projecten met één vat. Deze Dutch edition heeft direct goud gewonnen.

About the Author

Salud Distribution